Duurzame ontwikkeling vormt de kern van de innovatiestrategie van ALPHASCIENCE.

INNOVATIES MET BETREKKING TOT MENS EN NATUUR


Ons wetenschappelijk team streeft ernaar om de effectiviteit van natuurlijke ingrediënten zoals vitamines, looizuur uit sequoia, fytinezuur en ferulazuur uit plantenzaden te maximaliseren.

Onze wetenschappers ontwikkelen ook oplossingen om de huid in balans te houden met essentiële elementen zoals glutamine, vitamines en hyaluronzuur.

DUURZAME PRODUCTIE

Onze productiesite is ISO-22716 gecertificeerd en voldoet aan de Franse productienormen voor de bescherming en het behoud van het milieu.

Onze fabriek heeft ook een beleid gevoerd om afval en energieverbruik te verminderen: sorteren en recupereren van afval, optimaliseren van transport en reizen, herkwalificatie van grondstoffen.

Onze verpakkingen zijn voorstander van glas, natuurlijke materialen die voor onbepaalde tijd kunnen worden gerecycled.

SOCIALE EN INCLUSIEVE AANPAK VAN AANKOOP

ALPHASCIENCE heeft een verantwoorde benadering ontwikkeld voor zijn aankopen om professionele integratie en re-integratie te bevorderen, door de impact op het milieu te matigen, ten gunste van een lokale economie en een leverancier die de arbeidsomstandigheden en het welzijn van zijn werknemers respecteert.

ESAT La Couronnerie d'Orléans, is een bedrijf dat uitsluitend gehandicapte werknemers in dienst heeft en onze toeleveringsketen levert.

 

DOEL: KOOLSTOFNEUTRALITEIT IN 2025

Het bereiken van CO2-neutraliteit is een ambitieus doel voor ALPHASCIENCE, dat ons hele bedrijf en onze partners mobiliseert!

De eerste concrete realisaties zijn er: slimmer en groener transport voor Alphascience-teams, een partnership met Les Joyeux Recycleurs om al het afval uit onze kantoren terug te winnen en het gebruik van 100% recyclebare verpakkingen.

Berekening van de jaarlijkse CO2-voetafdruk van het bedrijf.

Het opstellen van jaarlijkse indicatoren om de inspanningen te volgen 

Please click "I Got It" to accept Cookies to continue to use the site.
You have successfully subscribed!
This email has been registered