L- Glutamine, ook bekend als de innerlijke fontein van de jeugdigheid, is een eiwit dat essentieel is voor de collageensynthese. L-glutamine versnelt en bevordert de herstructurering van de huidcellen wanneer deze beschadigd zijn, en zorgt zo voor hun stabiliteit en hun goede functionering. 

Dit aminozuur is van nature aanwezig in het menselijk lichaam en komt voor in

vlees, vis, zuivelproducten of andere peulvruchten. L- Glutamine wordt gebruikt in de sport, maar ook in de esthetische geneeskunde, om weefsel te herstellen en spieren op te bouwen. 

Het speelt een sleutelrol bij de bevordering van de productie van huidweefsel. Zorgt voor een jeugdiger en een meer stralend uiterlijk. Aangezien de huid een orgaan op zich is, wordt de elasticiteit ervan ook beïnvloed door L-glutamine. Het bevordert de dichtheid en homogeniciteit van de opperhuid, evenals het opvullen van rimpels, voor een voller en steviger uiterlijk. 

Om L-glutamine in hoge concentraties te stabiliseren, hebben wij het op een peptide geënt, waardoor het op natuurlijke wijze en zonder toevoeging van conserveermiddelen kan worden gestabiliseerd. 


 

Veuillez cliquer sur Accepter les cookies pour continuer à utiliser le site.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
Newsletter
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top
Nederlands