Fleurt uw schoonheidsroutine op om van een donkere en lichtgrijze teint af te komen. 

Troxerutine, geëxtraheerd uit “Sophora Japonica”, is een actief ingrediënt dat in de geneeskunde wordt gebruikt om de microcirculatie te verbeteren, wat een terugkerend probleem is, vooral bij vrouwen. 

Troxerutine voor cosmetisch gebruik stelt ons in staat de strijd aan te binden tegen de kwetsbaarheid van de bloedvaten. Deze is vaak verantwoordelijk voor een donkere, enigszins grauwe huidstint. Troxerutine zal in de diepte werken om de huidweefsels te maskeren en te hervasculariseren, door de permeabiliteit van de bloedvaten te verminderen zodat de huid er weer stralend uitziet. 
 

 

In dit geval is Troxerutine bijzonder nuttig om de tekenen van vermoeidheid, voornamelijk donkere kringen, op de huid te bestrijden. 

De technische innovatie die wij aan dit actieve bestanddeel hebben aangebracht, is de ontwikkeling van Troxerutine in niosomale vorm, waardoor wij de klinische werking van Troxerutine kunnen verbeteren en de penetratie ervan kunnen bevorderen, terwijl de capillaire permeabiliteit aanzienlijk wordt verminderd.

Veuillez cliquer sur Accepter les cookies pour continuer à utiliser le site.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
Newsletter
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top
Nederlands