Vitamine C is een krachtige antioxidant die aanwezig is in onze voeding en vol onvermoede deugden zit. De voordelen van deze vitamine zijn niet alleen van nutritive aard, want zuivere vitamine C is ook een van de meest doeltreffende actieve bestanddelen op het gebied van de esthetische geneeskunde.

 

L-ascorbinezuur, de zuivere vorm van vitamine C, heeft unieke voordelen voor de huid, deze natuurlijke levensbron is een van de meest heilzame moleculen om de schade veroorzaakt door vrije radicalen en oxidatieve stress af te remmen en te resorberen. 

Vitamine C Alphascience om de huid gezond te houden... 

De antioxiderende capaciteiten van vitamine C worden verkregen wanneer het in zijn natuurlijke vorm gestabiliseerd is: L-ascorbinezuur. Eenmaal gestabiliseerd, kan L-ascorbinezuur in bepaalde dermatologische oplossingen worden geïntegreerd om diep in te werken op de huid en ze te revitaliseren. 

Dankzij zijn anti-oxidanten complex is ALPHASCIENCE erin geslaagd L-ascorbinezuur in hoge concentratie te stabiliseren en zo de werking van deze actieve stof op de huid te optimaliseren. Deze wetenschappelijke en technische prestatie is het resultaat van de passie van ons laboratorium en zijn onderzoeker Alfred Marchal, die erin geslaagd is de beste technologie te ontwikkelen die tot nu toe beschikbaar is om L-ascorbinezuur te stabiliseren, zelfs bij hoge temperaturen. 

Vandaag de dag is Vitamine C Alphascience de krachtigste vitamine voor het behoud van de gezondheid van de huid. Het voorkomt en corrigeert zichtbare tekenen van veroudering tot diep in de huid voor een gladde, stevige en stralende huid. 

De voordelen voor de huid... 

- Bestrijding van vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor veroudering

- Versterken van de huid 

- Zichtbare zonneschade vervagen 

- Bevorderen van collageenproductie 

- Verhelderen van doffe huid en egaliseren van de teint 

- Aanpakken van pigmentvlekken 

Please click "I Got It" to accept Cookies to continue to use the site.
You have successfully subscribed!
This email has been registered