Voor overige vragen kunt u een e-mail sturen naar neem contact op met @ alphascience.worden
Onze producten zijn momenteel verkrijgbaar op deze site en bij onze exclusieve resellers: apotheken, klinieken, artsen waar u ze kunt testen en bespreken met huidverzorgingsspecialisten. De lijst met onze geautoriseerde wederverkopers is beschikbaar in het menu WAAR VINDEN ONS.
Al onze producten zijn van gegarandeerde oorsprong en van Franse makelij volgens hoge Europese normen op het gebied van veiligheid en milieu. Onze productielocaties zijn ISO 9001, ISO 22716 en BPF gecertificeerd.
Ons team is gevestigd in Frankrijk en brengt experts samen die gepassioneerd zijn door huidverzorging, wetenschap, schoonheid en innovatie: wetenschappers, dermatologen, plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en marketeers.
We zijn geïnspireerd door de natuur om onze actieve ingrediënten te ontwikkelen. Onze formules bestaan uit natuurlijke ingrediënten, maar soms ook uit niet-natuurlijke ingrediënten. Ze zijn gegarandeerd vrij van parabenen, fenoxyethanol en dierproefvrij.
Voor onze verpakkingen gebruiken we glas en aluminium, materialen die oneindig recyclebaar zijn. We zijn een startup die veel doet met weinig om hulpbronnen te sparen.
Het beschermen van de huid is de sleutel: UV-stralen, blauw licht, vervuiling, roken, stress, alcohol zijn allemaal verantwoordelijk voor de vorming van vrije radicalen, verantwoordelijk voor huidbeschadiging. Onze antioxidant serums bevatten krachtige actieve verbindingen om de werking van verontreinigende stoffen en vrije radicalen in de huid te neutraliseren.
Al onze producten zijn getest door dermatologen, cosmetisch artsen en plastisch chirurgen. Voor volledige transparantie zijn klinische onderzoeken beschikbaar op de productpagina's. Dankzij hun doeltreffendheid vertrouwen artsen erop dat wij onze producten aanbevelen om de zorg voor hun patiënten te verbeteren.
Afhankelijk van uw locatie ontvangt u uw producten binnen 2-7 dagen. Binnenkort gaan we in sommige steden dagbestellingen opzetten. Zie het onderdeel LEVERINGEN en RETOUREN op de productpagina.
Onze serums bevatten actieve ingrediënten in hoge concentratie. Als je een gevoelige huid hebt, vraag dan een monster aan bij een van onze dealers om te testen voor gebruik. Als er ongemak optreedt met de concentratie van actieve ingrediënten, plaats dan de ruimte totdat de huid gewend raakt of stop het gebruik.
Elk van onze producten is uniek. Dankzij ons innovatief onderzoek gebruiken we exclusieve krachtige actieve ingrediënten zoals looizuur en glutaminezuur die geen enkel ander cosmeticamerk ter wereld gebruikt. We zijn ook in staat om complexe ingrediënten in optimale en uitgebalanceerde concentraties te stabiliseren voor opmerkelijke effectiviteit. Het is aan jou om het te proberen!
Please click "I Got It" to accept Cookies to continue to use the site.
You have successfully subscribed!
This email has been registered