Het Lupine-eiwit is een actief bestanddeel afkomstig van de zaden van de Witte Lupine. Deze plant met de doorschijnende tint is even mooi als revolutionair. Het Lupine-eiwit wordt zowel in de cosmetica als in de fytotherapie gebruikt. Haar olie rijk aan peptiden (associatie van aminozuren) biedt vele voordelen, voornamelijk dankzij haar verrassende samenstelling die haar in staat stelt de celactiviteit te stimuleren, om aldus de vernieuwing van de cellen van de opperhuid te versnellen. 

Het Lupine-eiwit is ideaal voor de versteviging van de huid en bevat belangrijke actieve bestanddelen die helpen de problemen van huidatrofie, door huidveroudering, te reguleren. Het dagelijks gebruik ervan maakt het mogelijk om de natuurlijke verslapping van de huid te beperken, door de dikte van de opperhuid te verbeteren, zodat deze behouden blijft en zichtbaar jonger blijft. 

Veuillez cliquer sur Accepter les cookies pour continuer à utiliser le site.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
Newsletter
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top
Nederlands