Tanninezuur, ook looizuur genoemd is te vinden in de schors van de Sequoia, een van de meest majestueuze bomen in ons levend ecosysteem. Het is geen toeval dat deze eeuwenoude boom een van de geheimen van een lang leven op aarde bezit. De Sequoia, die rijk is aan tanninezuur, put uit de bron van deze krachtige molecule om zijn vitaliteit te behouden. 

In de loop van talrijke onderzoeken en studies hebben onze onderzoekers vastgesteld dat dit actieve bestanddeel van de polyfenolenfamilie talrijke unieke eigenschappen bezit om huidveroudering tegen te gaan. 

Als een van de drie krachtigste natuurlijke antioxidanten ter wereld, helpt tanninezuur L-ascorbinezuur te stabiliseren bij hoge concentratie, terwijl het ook de anti-verouderings voordelen van polyfenolen biedt. 

Tanninezuur heeft ook andere unieke eigenschappen: het versterkt de vaatwanden om vasculaire kwetsbaarheid en roodheid te verminderen, het is antibacterieel, schimmelwerend, anti glycatie, maar is ook een krachtig actief bestanddeel tegen kanker. 

Vandaag de dag maakt deze unieke, door ons laboratorium gestabiliseerde antioxidant deel uit van een van de meest doeltreffende anti-verouderings oplossingen in de categorie van niet-invasieve behandelingen. 


 

Veuillez cliquer sur Accepter les cookies pour continuer à utiliser le site.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
Newsletter
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top
Nederlands