Het belangrijkste bij het gebruik van een actief ingrediënt is dat men erin slaagt de antioxiderende eigenschappen ervan te behouden en tegelijkertijd de doeltreffendheid ervan te behouden zonder het af te breken. Gewoonlijk is het behoud van een actief bestanddeel zoals vitamine C een manipulatie die de toevoeging van niet-natuurlijke bewaarmiddelen of de transformatie van vitamine C vereist, iets wat wij niet wilden doen omdat wij de natuurlijke werking van het actieve bestanddeel willen behouden. 

Geconfronteerd met dit probleem liet onze onderzoeker, Dr. Alfred Marchal, zich inspireren door de evolutie van vitamine C in zijn natuurlijke omgeving. Hij ontdekte dat het mogelijk was de eigenschappen van looizuur te combineren met die van vitamine C en dat deze combinatie van actieve bestanddelen het mogelijk maakte vitamine C op natuurlijke wijze te stabiliseren in een concentratie die nog steeds ongeëvenaard is. 

Onze inspiratie is te vinden in de vitaliteit en de weerstand van de natuur tegen de tijd. Wij bedenken niet alleen de meest baanbrekende esthetische behandelingen, maar ook exclusieve anti-verouderings moleculen die de huid beschermen tegen agressieve invloeden van buitenaf en haar jeugdigheid in stand houden. 

Wat wij vandaag in elk van onze serums en crèmes integreren, is een concentraat van innovatie. Al onze producten zijn het resultaat van tientallen jaren onderzoek, naar het begrijpen en beheersen van de belangrijkste actieve bestanddelen. 

Wat wij doen is simpelweg bestuderen wat de natuur ons heeft gegeven om de tekenen van veroudering op onze huid tegen te gaan. 

Please click "I Got It" to accept Cookies to continue to use the site.
You have successfully subscribed!
This email has been registered