Tanninezuur - Een revolutionaire antioxidant

Een revolutionaire antioxidant

Waar komt looizuur vandaan? 

Looizuur is een polyfenol uit de tanninefamilie. Het is aanwezig in veel planten, waaronder eikenbast, taxus of Tynanthus panurensis. Het komt voor in alle delen van de plant, zaden, gal, kegels en hout.

Looizuur is in hoge concentraties aanwezig in de schors en het hout van Sequoia om het te beschermen tegen ziekten, parasieten en schimmels, wat de uitzonderlijke levensduur verklaart: sommige exemplaren van sequoia's kunnen meer dan 3.000 jaar oud zijn.

Hoewel veel bomen tannines bevatten, worden ze vanwege hun hoge gehalte aan redwood en kaneelkleur vaak "redwoods" genoemd.

Hoe ontdekte Alfred Marchal looizuur?

Door het analyseren van honderden polyfenolen uit de natuur en filtreren buizen met een hogere beschermende werking dan referentie antioxidanten, Alfred Marchal gevonden dat looizuur was zeer effectief anti-aging en antiverouderingsbehandelingen verontreiniging met vele uitzonderlijke eigenschappen.:

  • Beschermingscapaciteit superieur aan benchmark-antioxidanten
  • Beschermt het endotheel van bloedvaten, wat de effectiviteit verklaart bij het behandelen van blauwe plekken en roodheid
  • Remt de afbraak van collageen
  • Effectief tegen huidtumoren
  • Remt geavanceerde glycatie
  • Antischimmel- en antibacteriële activiteiten
  • Het remt de Fenton-reactie door Fe3 + te complexeren

Wat is er uniek aan het gebruik van looizuur door Alphascience?

Net als de meeste polyfenolen en antioxidanten is looizuur buitengewoon onstabiel.

Voor de eerste keer is Alphascience erin geslaagd om looizuur te stabiliseren en het in hoge concentraties te gebruiken in zijn formuleringen om de integriteit van huidcellen te beschermen, herstellen en behouden voor uitzonderlijke beschermende resultaten.

Looizuur is zeer synergetisch met vitamine C (L-ascorbinezuur) en versterkt de antioxiderende werking.

Alphascience is het enige bedrijf ter wereld dat het fabricageproces onder de knie heeft om de juiste chemische interactie tussen looizuur en vitamine C tot stand te brengen en het meeste uit hun unieke eigenschappen tegen veroudering en vervuiling te halen.

Please click "I Got It" to accept Cookies to continue to use the site.
You have successfully subscribed!
This email has been registered